søndag 4. desember 2011

ENGELSK KONFEKT,mmmmmm


Pakker med Engelsk konfekt klare til Julemarkedet i Kuringen, Refsnes på lørdag 10.des :)
Min bror inviterte meg til å delta på Julemarkedet:) Siden det  kun er ett marked for mat og drikke, måtte vi finne ut noe å lage og å selge:)


Det ser godt ut...og det er godt:) Enkelt å lage er det også:) Prøv da vel, det blir MYE ut av denne porsjonen:)

Engelsk konfekt:

350 gr margarin, 250 gr sukker, 500 gr sirup blandes og kokes:)
3 pakker Mariekjeks knuses og blandes med 600 gr hakkede hasselnøtter ( jeg bruker foodprosessoren til dette), 1 stor ts kakao og 2 pakker rosiner eller en storboks:)
Rør den kokte massen sammen med resten og klem alt utover i en stor langpanne kledd  med bakepapir.
Det er lurt å klemme lenge og hardt, slik at massen blir kompakt. Jeg bruker bakespade og legger all vekt på:)
Smelt 2 pakker lys kokesjokolade og 2 pakker mørk kokesjokolade og smør utover:) Sett kjølig og del i passende biter etter ca 1 døgn:) Lykke til:)

Ha en fortsatt fin 2.søndag i advent:)

Trine:)