mandag 30. august 2010

Ny blogger!


Endelig har jeg tatt steget og vil forsøke meg som blogger i denne jungelen av flinke folk.

Brettet på bildet kjøpte jeg på "loppis" i Sverige. Den gule plastkurva på Fretex, grønn krystallysestake på loppemarked i Trondheim, pressglassvaser og keramikkvasen på brukthandel. Jeg liker gult.
Ønsker dere velkommen til bloggen min og ha en flott ettermiddag og kveld.

11 kommentarer:

skjerstad sa...

Hei kjære svigerinna mi :)Gratulerer med flott blogg !! Velkommen til bloggland :)Legger meg til som følger , og GLEDER meg til å følge deg ;)

Ha en fin kveld , og takk for en koselig dag :)
Klæm fra mæ :)

skjerstad sa...

Hei Søstra mi :) Kul layout på bloggen din ;)Likte den gule kurva ;)

Hilsen Skjerstadmannen :)

gult hus i svingen sa...

Takk for trivelige tilbakemeldinger begge to. Dette blir spennende:-)

WILHELMINES sa...

Hei, så fin blogg. Jeg har også nylig startet opp med å blogge, jeg har i lang tid kost meg med inspirasjon over alle andre kreative bloggere. Det er jo sååå mange fine blogger der ute i nettverden. Kasparas regnbue, Huset ved bekken og Dilldall er mine favoritter. Det skal bli gøy å følge deg også. Kikk gjerne inn til min blogg også om du har lyst...jeg blir så glad om du legger igjen en kommentar. Wilhelmine

Nina sa...

Gratulerer med ny blogg. Jeg ser av kommentarene at du er i familie med Janne - som jeg har bitt litt bloggkjent med i løpet av de siste ukene. Lykke til - og så ses vi ;).

Bente sa...

Hei - gratulerer med ny blogg - og velkommen inn i bloggverden - så hyggelig:) Her er det trivelig å være. Gult hus, ja - det har vi også - og store tenåringsjenter - en hund har vi også, hun er ikke så veldig stor og ganske pinglete av natur;)

Håper du vil trives her ute i bloggverden, skal bli spennende å følge deg videre - ha en fin tirsdag:)

God hilsen fra Bente.

gult hus i svingen sa...

Takk for tilbakemeldinger både Nina og Bente. Trenger alt jeg kan få av lykkeønskninger. Det er mye jeg ikke kan ennå, som å legge ut bilder osv. har fått vist det en gang. men korttidsminnet er vel ikke hva det en gang var.
Har forresten Labrador vi, verdens beste Kira.

Vårglad sa...

Gratulerer med ny blogg! Eg er også ganske fersk blogger. Ta gjerne ein tur innom bloggen min også. Lykke til med bloggingen:)

Namaste (jeo74) sa...

Heisann og gratulera med ny blogg!
E ganske ny sjøl, og syns det e stooor stas! E visst blitt avhengig allerede faktisk... ;o)

Var innom Skjerstad og såg plutselig den gule anbefalingen hennas av bloggen din. Når søteste Skjerstad anbefale, så måtte eg jo ta meg ein kikk. Må sei eg syns det ser lovande ut! Eeeelske bildet ditt og legge meg te som følgar. Glede meg te å følga deg videre.

Og eg forstår frustrasjonen, men du lere litt nytt kvar dag, og så e det jo så mange hærlige folk og blogger her inne i Blogglandia :o)

- embla - sa...

Gratulerer med ny blogg - koselig navn du har valgt. Jeg er også ny i denne bloggverden, men synes det er veldig morsomt. Gleder meg til å følge med på bloggen din som jeg tror blir fargerik :-)

Heidi sa...

Super fint bilde - mer av den slags så blir jeg nøtt til å skrive om deg på min blogg he he

Digger det fine brettet :) Gleder meg til å se hva annet du tar bilder av/ skriver om :)