mandag 25. oktober 2010

Utfordring!!!!!!


Åpner ballet med Kira. Hunden min som alltid er glad for å se meg.Selv om jeg bare har vært ute med søpla:)Ikke mine hender altså;)hihi

Så til saken..... Fikk ei utfordring av Tevanga i forrige uke. Kunne ikke si nei til det. Så her kjæm svaran fra det gule huset i svingen:

1. Favorittord:  Må svare mamma. Barna våre er store nå, men fortsatt sier de mamma. Synes de maser innimellom, men et flott ord. Rommer mye for meg.

2. Ordet du liker minst av alle: Urettferdig. Når voksne bruker dette ordet uten å gjøre noe med urettferdigheten i verden, blir det helt feil for meg. 

3. Hva "tenner" deg kreativt, spirituelt eller emosjonelt? Kreativt må det bli alle mine venner her i Blogglandia, interiørmagasiner, besøk hos andre, opplevelser, gode samtaler. Spirituelt, mannen min. Emosjonelt, barn/barnebarn mine, musikk, bilder og tekster.

4. Hva tar fra deg gnisten? Å ikke bli verdsatt for den innsatsen jeg gjør. Enten det er ute eller hjemme. Å kjenne meg misforstått.

5. Favoritt banneord: Tro det eller ei, jeg banner ikke mye. men sliter jeg med PC, symaskin e.l kommer det: Faen i hælvette!!!!

6. Lyder du liker: barnelatter spesielt og latter generelt. Fuglesang om våren og lyden av gjess om høsten:) Stillheten i huset når resten av familien har lagt seg;)

7.Lyder jeg ikke liker: Lyden av bestikket som faller ned på middagstallerkenen som står på et respatexbord. Da får jeg fysisk vondt. Sirener fra utrykningskjøretøy gjør meg urolig.

8. Yrker annet enn ditt eget du kan tenke deg? Som så mange andre her inne er drømmen om Bruktbutikk med en liten kafe.

9. Yrker du ikke kan tenke deg? Telefonselger, prest.

10. Om himmelen fins, hva skulle du ønske Gud sa til deg når du kom til perleporten? Nå har du nok gått deg vill. Se her, jeg skal vise deg veien dit du skal:)

Oversettelsen er hentet fra Med et lekent sinn og meg selv.
Velger å ikke utfordre noen jeg:)

Har kjøpt nytt kamera, det er såååå morsomt.  Vil vise dere tredokkene mine i skarp bildeutførelse......Kappa hodet litt da, men kan ikke være heldig med alt;) Sjekk ansiktsuttrykket.....Herlig


Ønsker dere alle en riktig god mandagskveld.
Panserklemmer
fra
Trine:)

12 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Fiiine dukkene dine altså!
*sukk*
Flott tolkning av utfordringen :o)

Ser du og har Guro Grønn som følger. Vett du kim det e? Nysgjerrige eg ;o)

Og flott at dåkke verkelig meine det... :o)

Tovepia sa...

Grattis med kamera, å fotografere er artigere og artigere, synes jeg;)
Likte den med hva du fikk som svar i himmelen:D

Kos deg og klem fra meg;)

Vilma sa...

Øjjjj , søde og fine dukker . Måske jeg kommer til Trondheim til sommer :-)) Og tak for tilbudet om en guidet tur , det tager jeg gerne imod.

Klem Vilma

idyll sa...

Gratulere så mye med nytt kamera!! Heldigen:)
Utrolig herlig uttrykk på dukken.. Liten luring føler jeg:)

Ha ein koslig kveld, klem fra Idyll

Bente sa...

Hei - ååå så flott Kira - jammen er de hengivne disse hundene - besøkskatten som har flyttet inn hos oss, er langt unna slik, kan man si:)
Gøy å bli nærmere "kjent" med deg gjennom utfordringen du har fått:)
Ha en fin mandagskveld - her er det snart sjokoladekake - mannen i huset har bursdag, så da må vi ha kake!
Klem fra Bente.

Karen sa...

Morro å lese slike utfordringer :)

Grattis med kamera! Alt blir så mye morsommere med et godt kamera :)
Og fiiiin hund!

skjerstad sa...

Så fin tolking av utfordringen :) Guri, så flotte bilder det ble med det nye kameraet ! Gratulerer, lur investering ;)Koselig bilde av Kira og vanskelig å se hvem det er hi hi ;)De tredukkene dine er superfine :)

Ønsker deg en fin kveld videre ;)
GOD klem til deg fra Janne :)

Namaste (jeo74) sa...

Har ein oppmerksomhet te deg inne hos meg og ;o)

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Gøy å lese litt om deg. Gratulerer med nytt kamera. Det er jammen kjekt å ta bilder.

Sareptas krukke sa...

Dukkene er helt superduperfantastisk...
Litt misunnelig, men bare litt;)
Gratulere med nytt kamera! Fikk et av kaill`n i julegave, sliter med å sette meg inn i bruksanvisningen - kjedelig (blæh). Tror det blir fotokurs i stedet, enklere når man får det inn med teskje;) (eller spiseskje - alt etter som). Ha en herlig tirsdag.
Anita

Yvonnes Ymserier sa...

Åh, ja, elsker de dukkene dine... Hmmm... Og gratulerer så mye med nytt kamera - det var deilig tenker jeg!! JEg holdt på å begynne å gråte her en dag, bare av at jeg ahdde glemt å lade batteriet til kameraet.. *Fnis* Klem

Lotten sa...

Godmorgon Trine! Du har en award att hämta hos mig....