fredag 3. september 2010

Fredagskos!!!!Mannen min er på konsert, ungdommene er med venner. Kira er hjemme og nå har hun rigga seg til i sofaen med "mora" si. Vi skal se X- Faktor.
Kaffe med mye crema og noen biter kjøleskapskald rissjokolade er en "høydare" innimellom.
Det er godt å være alene noen ganger. Nå skal det nyyyytes.
Vi blogges!!!!!!!!!! 

6 kommentarer:

skjerstad sa...

Å å ;) Så koselig :) Søte Kiramor :) Ja det er godt å være alene noen ganger , og bare kjenne roen senke seg ;) Vi også ser X-faktor , LÆNT :)

Kos dæ i kvell :)
Hilsn ås på Skjerstad :)

WILHELMINES sa...

ÅÅÅ nå jeg blir så misunelig på stolen, du må love å blogge om den når den kommer. Har du bestillt den i butikk eller på nettet? God helg til deg.

Bente sa...

Heisan - ja, ikke sant at det er hyggelig med litt alenetid innimellom:) Tror bordet ditt blir artig i oransje - har ikke mange tips når det gjelder maling - jeg er så utålmodig og vil ha resultater med en gang - men jeg mener å ha lest et tips et sted om å bruke tre-stjerners gulvmaling (vannbasert) til å male møbler som skal tåle mye bruk. Tenkte å prøve ut det selv på et arbeidsbord som står her i rekken av prosjekter framover. Lykke til - og ha en fortsatt god helg:)
Klem fra Bente.

Namaste (jeo74) sa...

Det såg nå harligt ut ja!
Eg har ein mindre utgave av typen hund så holde meg med selskap :o)

Det hadde forresten vore kjekt om du hadde kikka innom min Give Away: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/la-oss-sttta-smykkas-sitt.html

Eg e generelt veldig imot å reklamere for egen Give Away på denna måten, men det e for ein så god sak at eg lar alle prinsipper fare... :o)

GundaM sa...

neimen så artig da at det er kommet en blogg til her inne, og så tror jeg nok jeg vet hvem du er da ;) noe lysere enn din bror..?

hagen ja, lite tid til den egentlig så her er den faktisk på det vakreste om vinteren med snø og rim på all rusten rundt om ;)

kos dæ med tømming av blomsterpotte da!

god helg!

Pafrika Og Belkini sa...

Haha - dette e nett som når meg og hunden er alene hjemme!
Da får hun i all hemmelighet breie seg i sofaen, og hun er en litt fyldig golden retriever, og de kan virkelig kunsten å BREIE seg!
Som deg liker jeg sjokoladen best kjøleskapskald, men for tiden må den være (flat) Stratos (ikke den i biter, den er ikke så god, og blir heller ikke kald nok!) og te istedenfor kaffe.

Kjekt at du trives i Blogglandia, og velkommen som fremtidig medelem av AB - bare vent!