torsdag 2. september 2010

Selvgjort er velgjort?

Hei folkens! Idag velger jeg å vise dere deler av stua vår.
På bildet til venstre ser dere 2 putetrekk jeg har sydd av stoffer jeg har hatt i mange år. Jeg synes det er artig å blande nytt, gammelt og forskjellige stiler. Den broderte ullputa i midten har jeg kjøpt på Bruktbo
Den trearmede stålampa som er blitt så utrolig populær, kjøpte jeg på et loppemarked for 25 år siden. Den fikk "nye" skjermer i vår.
Vimpelrekka på skapet er kjøpt hos dyktige, søte Kaspara

På bildet til høyre ser dere spisebordet vårt. Det skal males ila helga. Tenkte at noen av dere har malt et lignende bord og kan anbefale glansgrad, alkyd- eller akrylmaling. Hva med forarbeid, må det pusses, eller holder det å salmiakkvaske det? Jeg tenker å male det orange eller lys beige. Jeg blir såååååå glad for tilbakemelding.

Vil ellers takke for varm mottagelse i Blogglandia. Her er det godt å være.


7 kommentarer:

WILHELMINES sa...

Man blir såå glad av å se den gule fargen når man åpner bloggen din. Jeg har også kjøpt vimpler av Kaspara, hun er så søt!! Du har jo et fantastisk skap i hjørnet, det skulle jeg likt og hatt ;-)) Den gamle trearmede lampen, tivolilampen er også en hit. Om du skal male bordet så har jeg opp igjennom tiden brukt høy glansgrad og har aldri angret på det. Det blir så blankt og fint. Hvitt er jo alltid safe, men jeg har sett at mange velger sarte rosa og lyseblåfarger også...lykke til, det skal bli spennende å se. Wilhelmine

Namaste (jeo74) sa...

Stemme på orange bord!!!

Ellers har eg egentlig fint lite peiling på maling... :o)

Tusen takk for hilsen forresten! Kos :o)

Og allerede 6 følgere!!! Det e nok de færraste forunt med ein sånn velkomst, og 10 kommentarer på første innlegg e nok rekord! ;o)

Håpe du fortsette å trivast!

skjerstad sa...

Oi Oi ;) Jeg er imponert !
Så fine bilder :) Orange bord hadde vært kult :) Men uansett så blir det fint om du maler det ;)
Gratulerer med 6 følgere :)

Ha en fin kveld :)
Klæm fra mæ :)

Hennes sa...

Heisann.
Kul og gul blogg..

Jeg stemmer på orange, og holder en knapp på emaljemaling.. Jeg er ikke så god på forarbeid, blir det for mye styr så gidder jeg ikke å male i det hele tatt.. Lykke til..

Jeg legger meg til som følger jeg. :O)

Klem Linda

Gul Hverdag sa...

Heisann!! I LOVE gule bloggere!!! Hurra at det fins flere av de;-) hehehe Vil gjerne følge her:-) Ha en nydelig kveld!!!

Pafrika Og Belkini sa...

Hei du, og takk for maleoppmuntring! Nei, eg gir meg ikkje, no skal den forb. terassen til pers. Eller slutter jeg meg til Hennes, forarbeid er grådig kjedelig... Men igjen, jeg er jo litt mettet på å svinge kosten akkurat nå, og kanskje derfor ekstra lunken. Orange kunne blitt veldig tøft, mens hvit selvsagt er safest, og fint det og... Decisions, decisions! Anbefaler emaljelakk jeg også, møbler kler høyglans synes jeg.

Lykke til, og husk nå endelig å blogge resultatet!

Nummer ni sa...

Hei, velkommen som blogger. ;)

Blir spennende å følge med, kul stil du har.
Og skimter jeg noen finfine lamper over spisebordet? De vil jeg se mere av!

Klem Silje