mandag 6. september 2010

"Nytt" spisebord

og her er det......

Jeg er sååå fornøyd med fargen. Bengalac ble valget etter å ha konferert med maleren. Jeg ville egentlig ha malt med vannløselig maling, men det gikk ikke. Bordet er salmiakkvaska, hatt på 1 strøk med heftgrunn og 2 strøk Bengalac. På lørdag fikk jeg plukke blomster i hagen til Skjerstad- svigerinna mi, og de fikk plass på bordet. Noen av glassene i stativet fra loppemarkedet i helga fikk plass på bordet sammen med alle pressglassvasene mine. Den lille søte mugga har jeg fått av mamma for lenge siden, det er så fint med blomster i den. Bordet har så fine detaljer på beina, synes jeg.
Ei bladkorg (nånn sei det i Trøndelag) fikk også være med hjem fra loppis. Har ønsket meg lenge, og plutselig sto den under et bord.

Fortsatt god mandag til alle der ute.

Trine :-)


13 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Jaaaa, det blei orange, akkurat så eg håpte på!!!!
Dritbra blei det!!

Har egentlig ikkje lyst te å kommentera loppefunna dine for eg blir så misunnelig...

Flott helgefangst og håpe det blir ei fine veka :o)

gult hus i svingen sa...

Jeg skjønner ikke hvordan i all verden jeg har greid å legge meg selv til som følger i min egen blogg hrmf. Kan jeg slette det?
Trine, som trenger hjelp.

Anette sa...

Så stilig det ble! Flink altså! :)
Bladkørja sier vi der jeg er ifra - hahaha - fin den åsså:)
Ha en finfin kveld!

skjerstad sa...

Hei du :) Jeg også er følger i min egen blogg , vet ikke hvorfor ? det bare ble sånn , men er det så farlig da. Pytt pytt ;) Jeg sitter og beundrer bordet ditt , det ble det råeste bordet jeg noen sinne har sett !!!!! :) :) Du er ei tøff dame ;) Men det vet jeg jo :) Misunner deg pressglassvasene ja , nå leder du med 2 :) Og den bladkurva ..for et varp ;)Du er en kløpper på maling :)

Bra jobba !!

Ha en fin kveld :)
Klæm fra mæ :)

Datt sa...

Wohoooo, kuleste kule! :D Jeg har brukt en del bengalac selv jeg (ikke sammen farge da... :P), men beware, det samler støv som en magnet, anbefaler å ha en tørr microfiberklut i nærheta å dra over innimellom! :P

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Digger flowerpotlampene dine! Jeg og vil ha! Og bordet ble jo bra! Godt stykke arbeid å male...

Jeg selger egentlig ikke for jeg er så nybegynner, men om en vil ha en bukse med litt skjeve sømmer og sånn som det blir så er det greit for meg ;)

Bente sa...

WOW - så tøft det ble - en skikkelig vitaminbombe av et bord:) Stilig med den blanke bengalakken.
Ha en flott tirsdag:)

Pafrika Og Belkini sa...

Bordet ble dritkult, grattis med det!
Gjentar til kjedsommelighet at det er i nord loppeskattene finnes, tydeligvis. Litt misunnelig, nett som Namasten...
Men greit, grattis med de også! ;)

Fin tirsdagskveld!

Brigg sa...

så flott!!! kjempefin! jeg er veldig glad i bengalac. sterk og klar maling. ogsålikte jeg veldig godt den bladholderen og flowerpotlampene dine som jo er i enklasse for seg selv.sukk..vil ha en blomsterlampe jeg og.

fine bilder!

fin kveld til deg:-)

Hennes sa...

Det bordet var helt knall :O)
Så gøyt, jeg kan nesten føle gleden din, utrolig glede som gjør at du har lyst å rope inn hele nabolaget for å se på :O)jeg hadde komt, vist jeg bodde i nærheten ;O)
Så alle de flotte loppene dine da, blir jo litt stum, men jeg kan si det sånn at jeg ville hatt de alle sammen, spesiel bladkorgen, den var i en klasse for seg..

Klem Linda

WILHELMINES sa...

Så flott bordet ble...og de nydelige glassene som står i stativet på bordet...*misunnelig*, og den bladkurven vil jeg rett og slett ha maken til...ha en god uke videre til deg. Wilhelmine

Huldra sa...

Så tøft! Sprek farge som passet veldig godt inn. :)

Hmm.. Går du opp på knappen "følg" så tror jeg du kan slette deg der igjen. Eller så gjør det vel ingenting å følge sin egen blogg egentlig? ;)

Sussie sa...

Vad fint du har det! Ser massor av fina ting!