søndag 5. september 2010

Retro- maniac?

Det har vært en lang, lang dag på loppemarked idag også. Men du store all verden, det er så morsomt.Her er nok en liten del av det jeg har kuppa i helga. Retro glass med stativ, pressglassvase, søt lampeskjerm, matallbrett og kuuul nattbordslampe. Mine farger altihop.


2 plastbokser fra danske Erik Kold, 2 metallbokser fra Sødahl(tror jeg), lita mugge med søte blomster, 1 chiffon(?, hjelp meg hvis det er feil navn) og den uberkule plastbollen. GLAD; GLAD er jeg.


Klokke til kjøkkenet har stått på ønskelista leeenge, og vips så åpenbarte den seg idag.(ser at den henger litt høyt, over taklista, klokka skal flyttes ned)

Blogger flere funn i morgen.  Har mala spisebordet i helga også, vet dere. Bildene av det får dere også se i morgen. Malinga har ikke tørka. Jeg synes det ble knallknæsjtøft, familien min synes det ble litt mye.....

Ha en finfin søndagskveld alle mine venner i dette landet. Nå skal jeg se fotballkamp.

Klemmer fra Trine 

8 kommentarer:

Anette sa...

oioi!fiiine funn - elsker Erik Kold boksene - har selv to :)

skjerstad sa...

Du er superflink til å gjøre råe kupp !! ;) Pressglassvase .. du vet jeg misunner ;) De glassa da ;) Oi Oi :) Søte bokser og kul klokke ( Når jeg var lita hadde vi maken i brunt , lurer på hvor den er nå ;)
Jeg bøyer meg i støvet ;) Du er loppedronninga !!

Klæm fra mæ :)

Datt sa...

Oooo, noen fikk bedre fangst enn meg i dag ser jeg! Jeg var på det store på Nardo neste hele dagen med et par venninner, sååå koselig med kaffe i solveggen og auksjon! :D

GundaM sa...

skal si du har gjort deg noen kupp i helga da! og den lampa her under er jo bare råstilig!!! ligner litt på en fugl ;)

men nå må dere ikke glemme butikken min heller da, hihi.

skulle vært på loppis selv faktisk, men her har hagen tatt overhånd og alle dager med sol som er igjen må benyttes der ute!

fin uke til deg;)

Andregasellen sa...

Ojojoj, er ikke bare jeg som har vært ute og loppekuppet i dag skjønner jeg!Misunnelig på den klokka altså, jeg har også lett lenge etter en kuul retroklokke som erstatning for en døll hvit en som vi har hengende i gangen.
Grattis med alle funnene:)

Bente sa...

Heisan - for en loppehelg - så mange artige funn:) jeg har ennå ikke fått kommet meg på loppis ennå - ser at sesongen så smått har begynt rundt oss også. Vi hadde trengt MYYYYE større plass for alt som jeg ser potensiale i på et loppemarked - hm - kanskje det må bli en hytte en gang?
Men - nå er hovedfokuset i heimen på konfirmasjon for yngstedatteren som skal holdes på søndag.
Ha en fin-fin uke - klem fra Bente.

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Så mange kupp du gjør! Det er jo helt vanvittig! Jammen er du heldig! Ingen loppemarked her for tiden :(

Solrosa sa...

Ah! Det stativet med glassene i er jo fantastisk!! Dét hadde virkelig vært velkomment hjemme hos meg. Liker retroting jeg også! Var mer romantisk før, men etter at jeg begynte med bloggen har jeg fått mer og mer sansen for retro. :)