onsdag 22. september 2010

Blogglotterigave fra Namaste!!!!!!!

så at Tovepia hadde fått gave i posten fra selveste Namaste. Jeg var i postkassa 14.30, men ingen gave. Kommer vel i morgen, tenkte jeg. Var glad på vegne av Tovepia altså.
Men..... da datteren i huset kom hjem noe seinere, kom hun med pakke i armene. Spennende, jeg pakker opp, og det gikk fort lover jeg. Ut tar jeg de lekreste saker..... bare se her..

Alt samlet på ett brett, veska har Namaste hekla sjøl. Den er akkurat passe stor og i de lekreste farger. Denne blir "glavæska" mi.

tenk for en jobb Namaste har hatt med dem. Hun har nemlig trukket eskene i retrotapet helt selv. Ikke bare er hun snill, men superflink også, det viser seg gang på gang. 


Og sist, men ikke minst, STOFFENE, som om jeg skulle tatt dem ut selv. Lover å blogge hva jeg syr av dem, har så mange planer.
Nå er det bare å sette dem ut i livet.
Kjære Namaste, jeg er veldig, veldig glad. Innholdet i gaven er bare sååååå meg. Veska skal få henge i gangen, eskene skal opp på ei av hyllene i stua. Og stoffene.... i sykroken... TAKK IGJEN!!!!!!

Med disse ord takker jeg for meg idag. Nå skal jeg nyte synet av gaven ei stund. Så blir det vel en bloggrunde etter hvert, det blir dagens 3dje.
Dette er jaggu avhengighetsskapende, og artig.

De største klemmer deles ut til alle der ute fra
Trine.