torsdag 25. november 2010

UTFORDRINGER og LAMPE !!!!!!!!


HALLO DER UTE!!!

Her i Trondheim er det 16 minusgrader idag. BRRRRRRR..

Har fått 2 utfordringer fra 2 flotte og søte bloggere, 1 fra Heidi og 1 fra Solrosa , det er den samme utfordringa fra begge:)
Siden jeg har fått denne utfordringa før, limte jeg rett og slett inn svarene mine fra forrige gang:):)1. Favorittord:  Må svare mamma. Barna våre er store nå, men fortsatt sier de mamma. Synes de maser innimellom, men et flott ord. Rommer mye for meg.

2. Ordet du liker minst av alle: Urettferdig. Når voksne bruker dette ordet uten å gjøre noe med urettferdigheten i verden, blir det helt feil for meg. 

3. Hva "tenner" deg kreativt, spirituelt eller emosjonelt? Kreativt må det bli alle mine venner her i Blogglandia, interiørmagasiner, besøk hos andre, opplevelser, gode samtaler. Spirituelt, mannen min. Emosjonelt, barn/barnebarn mine, musikk, bilder og tekster.

4. Hva tar fra deg gnisten? Å ikke bli verdsatt for den innsatsen jeg gjør. Enten det er ute eller hjemme. Å kjenne meg misforstått.

5. Favoritt banneord: Tro det eller ei, jeg banner ikke mye. men sliter jeg med PC, symaskin e.l kommer det: Faen i hælvette!!!!

6. Lyder du liker: barnelatter spesielt og latter generelt. Fuglesang om våren og lyden av gjess om høsten:) Stillheten i huset når resten av familien har lagt seg;)

7.Lyder jeg ikke liker: Lyden av bestikket som faller ned på middagstallerkenen som står på et respatexbord. Da får jeg fysisk vondt. Sirener fra utrykningskjøretøy gjør meg urolig.

8. Yrker annet enn ditt eget du kan tenke deg? Som så mange andre her inne er drømmen om Bruktbutikk med en liten kafe.

9. Yrker du ikke kan tenke deg? Telefonselger, prest.

10. Om himmelen fins, hva skulle du ønske Gud sa til deg når du kom til perleporten? Nå har du nok gått deg vill. Se her, jeg skal vise deg veien dit du skal:)

Oversettelsen er hentet fra Med et lekent sinn og meg selv.
Velger å ikke utfordre noen jeg:)


Kjøpte ei lampe(gulvlampe eller bordlampe) i vår på Bruktbo, den var i en forfatning som tilsa oppussing:) 

Og her er resultatet:) jeg er så fornøyd:) Min bror, Skjærstadmannen, du finner ham og hans søte kone her, fant også ei lampe med plastremser på skjermene:) Vanskelig å finne plastremser/bånd:( Han kjøpte gavebånd på Plantasjen, det gjorde jeg også:)
Posted by Picasa
Da får dere ha en fortsatt flott dag der ute:) Blir ikke mye uteliv her idag, må bare lufte hunden:)


Klemmer til alle som vil ha:)


Trine:)