onsdag 17. august 2011

FERIEN VÅR:)


To bilder fra Sori i Italia. Bildet til venstre fra B&B Eremo hvor vi bodde de to ukene vi var der. Bildet til høyre fra stranda om kvelden:)))
Vi fløy til Nice i Frankrike og reiste med tog derfra og inn i Italia. Anbefaler alle som har tenkt å reise med tog  om sommeren i Italia å kjøpe billetter på nettet i den grad det er mulig. Vi brukte utrolig lang tid på køståing.
Stabilt varmt vær, gjorde sitt til at de som ville ,ble brune som nystekte brød. Jeg ble altså ikke brun;)
Finnes ikke noe så kjedelig som å sole seg, synes jeg, det ble derfor noen turer på meg:) En herlig ferie med deilig mat, drikke og trivelig selskap:)


Street Art i Siestri Levante:)

Da vi kom hjem, dro vi til hytta:) DET er ferie for meg:) Vi skal nok ikke dra på solferie i to uker midt på sommeren mer;)Hytta vår er oppført på 60-tallet og panelet er derfor nesten helt svart:) Vi er snart ferdige med å male stua:) Det blir så fint, skal ta bilder når alt er ferdig:) Lysforholdene blir utrolig forandra:)

Etter to herlig uker på hytta med fisketurer, molteturer, Sverigetur, feiring av 60-årsdag mm, har hverdagen innhentet oss. Mannen min har begynt på jobb og jeg venter på avklaring om hospitering. Barnehagekarrieren er over for min del, vemodig, men godt også:)
Jeg er ikke så begeistret for hverdager jeg........

Godt å være på blogg igjen og lese hva dere har gjort disse 4 ukene jeg har vært borte:)
Gjorde et tappert forsøk på å komme ajour med kommentarer i går, men lyktes ikke:) Satser på å være innom hos dere alle ila uka:)

Ha en strålende dag alle som er innom:)

KLEM FRA TRINE:)