mandag 11. april 2011

Fantastisk lørdag!!!Loppis, bloggtreff og hytta:)


Strena rett bort til tøybunken på loppis i Midtsand Grendehus. Fant ikke noe sengtøy, og spurte en av arrangørene:) Sengetøy hadde ikke hun sett iallefall:( Gikk litt rundt...skuffa. Så ei vakker, mørk dame med nydelig gravidmage med en bærepose med sengetøy:) "Så heldig du er, sa jeg, du fant det eneste sengetøyet de har:)" "Jeg deler gjerne med deg", var svaret jeg fikk:) Tenk det, hun betalte og kom  bort til meg med 3 dynetrekk:) Ville ikke ha penger for stoffene heller:)Sjekk det til høyre da:) Snakka litt med henne og fikk vite hun er innom bloggen min ofte, men hun har ikke blogg selv:) 
Så til deg du ukjente, TUSEN, TUSEN takk for stoffene, de skal bli til forskjellige puter, hjerter, vimpler, duker osv:)
Mitt resultat:

Herlig vase.
Kjekke bøker.
Fant også noen kjøkkenglass fra 70-tallet, et teakbrett, to eggeglass og turkopper:)

Troppa så opp hos Milde Mathilde og drillpikene:)
Og der var damene bak disse flotte bloggene:
Solrosa, Datt, Skjerstad, Maratonjenta, Livet i fjøset og Hjertebank:)
Og for en gjeng:))))) Vi prata, flira, spiste og kosa oss i flere timer. Det var som om vi hadde kjent hverandre i mange år:) Dette SKAL gjentas:) En stor takk til Solrosa som var primus motor bak dette:)

Etterpå var det å hive skiene på biltaket og dra til hytta:) Fikk ordna, vaska og pynta til en laaang påskeferie:) Gleder meg:)

Disse to putene ligger i Putegeriljaen:


Ha en flott ettermiddag og kveld, jeg skal på korøving:)

Klem fra Trine:)